ایمپلنت

ایمپلنت جایگزین مصنوعی دندان است که امروزه به عنوان درمان استاندارد برای پر کردن جای خالی دندانها در نظر گرفته میشود. ایمپلنت دندان یک میله کوچک پیچی شکل است که طی یک عمل جراحی در داخل استخوان فک فرو میرود تا به استخوان اطراف جوش خورده و آماده نگه داشتن تاج مصنوعی دندان شود. در واقع پایه ایمپلنت به عنوان ریشه دندان عمل میکند و روکش دندان به عنوان تاج دندان. بنابراین ایمپلنت نیازی به تکیه بر دندانهای اطراف ندارد و در داخل استخوان فک ثابت می ماند.

ایمپلنت دندان یک روش جایگزینی دندان از دست رفته است که با استفاده از یک پیچ تحت پوستی در جایگاه دندان اصلی، دندان مصنوعی را نصب می‌کند. این روش برای بیمارانی که یک یا چند دندان از دست رفته‌اند، مناسب است و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا دوباره بتوانند به خوبی غذا بخورند و لبخند زیباتری داشته باشند. ایمپلنت دندان با توجه به نوع و موقعیت دندان‌های از دست رفته، می‌تواند به صورت تکی یا گروهی نصب شود. این روش باعث افزایش راحتی و کارایی در کارهای روزمره بیماران می‌شود.

رشته پریودانتیکس (جراحی لثه‌ و ایمپلنت) شاخه ای از علوم دندانپزشکی است که به حفظ و نگهداری و ارتقا سلامت نسوج اطراف دندان (لثه و استخوان) و جراحی های ایمپلنت و همچنین بازسازی بافت های سخت و نرم فکین و جایگزینی دندان های از دست رفته می پردازد. که شامل پیشگیری، تشخیص و درمان مشکلات لثه ای و ایمپلنت می باشد. تأکید این رشته به حفظ سلامت دندان ها و ایمپلنت های دندانی با بهره گیری از تمامی روش های پیشگیری و شیوه های نوین درمانی می باشد.

 انجام درمان های تخصصی این رشته شامل:

۱- پیشگیری ، تشخیص و درمان بیماری های نسوج نگهدارنده دندان ها (لثه و استخوان)

۲- تشخیص، درمان و جراحی بیماران نیازمند به ایمپلنت های دندانی

۳- انجام جراحی های افزایش طول تاج جهت نگهداری دندان ها

۴- انجام انواع پیوند های بافت نرم و لثه ای

۵- جراحی های بازسازی استخوان و سینوس لیفت

۶- انجام جرم گیری های تخصصی

۷- جراحی های فلپ برای افراد دارای بیماری های لثه

این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

اشتراک در خبرنامه

اگر دوست دارید از جدید ترین مطالب ما برای شما ارسال شود ایمیل خود را وارد نمائید.